Wiski Capital

Go to webpage
Wiski Capital ble etablert i 2017 av Gustav Magnar Witzøe og Øystein R. Skiri. Wiski er nå en del av Salvesen & Thams, hvor Kvarv / Witzøefamilien er største enkeltaksjonær. Salvesen & Thams ledes av tidligere Orkla-sjef Bjørn Wiggen. Wiski Capitals misjon er å utgjøre en positiv forskjell for teknologigründere i Norge. Vi investerer både i såkornfasen og i tidlig vekstfase, og jobber aktivt med de selskapene vi går inn i. Vi ser etter de råeste gründerhodene som virkelig ønsker å utgjøre en forskjell. For oss er det en forutsetning at du tør å tenke stort, er visjonær, og har en solid dose gjennomføringsevne!

Wiski Capital ble etablert i 2017 av Gustav Magnar Witzøe og Øystein R. Skiri. Wiski er nå en del av Salvesen & Thams, hvor Kvarv / Witzøefamilien er største enkeltaksjonær. Salvesen & Thams ledes av tidligere Orkla-sjef Bjørn Wiggen.

Wiski Capitals misjon er å utgjøre en positiv forskjell for teknologigründere i Norge. Vi investerer både i såkornfasen og i tidlig vekstfase, og jobber aktivt med de selskapene vi går inn i. Vi ser etter de råeste gründerhodene som virkelig ønsker å utgjøre en forskjell. For oss er det en forutsetning at du tør å tenke stort, er visjonær, og har en solid dose gjennomføringsevne!